18 травня до Дня науки в Україні у сквері Богдана Хмельницького відбулися різноманітні заходи представлені навчально-науковими закладами. Проводились майстер-класи, експерименти тощо. 
Психологи кафедри педагогіки і психологіі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького визначали емоційний стан особистості за допомогою метафоричних карт. Асоціація з казковими героями. Робота підсвідомого, краще пізнання і розуміння себе зараз і своіх актуальних потреб.

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: julia1366 | Дата: 05.29.2019

17 травня У ЧНУ відбувся міждисциплінарний круглий стіл на тему «Філософія в контексті сучасних психологічних та комунікативних практик», ініціатором проведення якого виступила кафедра філософії та релігієзнавства ЧНУ імені Богдана Хмельницького.  Активну участь у засіданні взяли психологи кафедри педагогіки і психології, а також філософи,  соціологи Черкас та Києва. Під час роботи було піднято досить широке коло питань, пов’заних із можливостями більш глибокої інтеграції філософії, психології та соціології в академічному, освітньому та публічному просторі, окреслені перспективи співпраці між представниками цих галузей, а також ... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: julia1366 | Дата: 05.29.2019